Hitta rätt till renoveringen

Är du den som älskar att renovera och alltid har något projekt på gång, nästintill om det behövs eller inte. Det är fantastiskt roligt att renovera och ibland är det inte själva renoveringen utan planeringen innan och att hitta rätt saker och produkter.

Köket

Här i husets hjärta så vill vi att det ska vara ombonat och praktiskt, gärna så att det ryms mycket folk samtidigt som man håller på att laga middagen. Tidigare så ansågs köket som en avdelning man nästintill aldrig skulle besöka som gäst utan man fick befinna sig i det fina vardagsrummet, idag är det nästan tvärtom.

Badrum

Ett badrum utan golvvärme är som en hockeyplan utan is. Det blir mer och mer standard att lägga in golvvärme i badrummet och ett snyggt golv, gärna klinkers inspirerat från den klassiska kolmårdsmarmorn. Det är praktiskt att bara kunna spola av och att det torkar upp fort med hjälp av golvvärmen.

Färgval

Genom dina färgval så kan inredningen kännas modern och nyanserad. Det kan röra sig om tre till fyra färger och nyanser som ter sig annorlunda ut i tyg eller tapetval. Basen håller gärna en neutral färg som vit och ljus grått, beige kan också förekomma. Till kuddar och annat så kan man använda sig av accentfärger som går att byta vid behov.