Inför ett stambyte i fastigheten

Det kan vara en hel del att tänka på inför ett stambyte i fastigheten. Dels så ska bostadsrättsföreningen som du är medlem i besluta om detta på en årsstämma. Sedan så ska det anlitas någon som ska utföra detta stora ingrepp i fastigheten.

Som bostadsrättsinnehavare så kan detta vara något som gör att lägenheten stiger i värde och något som i slutändan är väldigt positivt. Även om det ställer till det en hel del så är ingreppet värt att genomföra. Det är som sagt en hel del att tänka på och hos företaget Frakka kan man få bra information om just stambyte. Det är en fördel att både som förening och lägenhetsinnehavare vara påläst om hur det hela går till och vad man bör tänka på när detta ska utföras i fastigheten.

Då alla kök och badrum blir utan vatten och avlopp under en period så sätts det oftast upp tillfälliga lösningar på gårdsplanen i form av baracker. Som boende så kanske man har vänner och bekanta som man kan bo hos under den tid som det renoveras och byts stammar i huset ni vanligtvis bor i. Väl tillbaka i bostaden så kommer ni att ha ett fullt fungerande kök och badrum med nya stammar som klarar sig garanterat i över 30 år.

Det är klart att det kan vara påfrestande att det renoveras i huset där man vanligtvis bor. Men det blir så mycket bättre och säkrare med ett stambyte i fastigheten. Och du, värdet stiger på din bostad. bara det kan ju vara värt detta.