Praktiskt till badrummet

modern_bathroom_sink_cabinet_towels_toilet

Badrummet brukar i de flesta fall vara utrustad med toalett, dusch/badkar och ett handfat. Övrig inredning som till exempel skåp under handfatet och spegelskåp, är bra för förvaringsskull, men inte alltid en del av inredningen.

Skåp

bathroom-rugs

De allra flesta behöver någon typ av förvaring i badrummet. Det är inte bara praktiskt utan även en nödvändig del för att kunna förvara det man behöver i ett badrum. Ett spegelskåp kan svälja tandborstar, deodoranter, tandkrämen, rakartiklar och kanske parfymen. Att behöva ha allt detta på handfatet eller på golvet funkar förvisso, men blir hemskt rörigt.

Man kan även behöva ha ytterligare ett skåp, ett under handfatet, för att till exempel kunna förvara toalettpapper och andra artiklar som kan behövas regelbundet. Många väljer också att sätta in ett högskåp för att kunna stoppa in handdukar bland annat.

Praktiska detaljer

Är badrummet den plats du sminkar dig på och fixar dig i ordning, kan det vara smidigt med en hållare för fönen, så slipper den åka in och ut i någon låda eller skåp. Det finns också smink speglar som kan monteras på väggen med belysning, för att enkelt och smidigt kunna göra makeupen. En väldigt praktisk detalj är handdukstorken, som både agerar tork och upphängare på samma gång. Dessa handdukstorkar hjälper även till att värma upp i badrummet under tiden de är på och det finns några olika varianter, eldrivna och de som kopplas på den vattenburna värmen.