Skydda ditt hem

Oroar du dig för ovälkomna gäster i ditt hem? Du är inte ensam!

thief

Tyvärr så kan rädslan många gånger vara befogad. Varje år så begås nämligen omkring 20 000 inbrott i bostäder runtom i Sverige. Men det finns sätt att skydda sig mot inbrott! Ett sätt att skydda ditt hem från inkräktare är att installera ett bra larmsystem. Om du vill installera ett larm så kommer du ställas inför valet mellan flera typer av system och det är viktigt att välja det som passar bäst för dig och ditt hem.

Företaget HomeAlarm har lösningar för larm med uppringning och SMS som alternativ till dyra väktartjänster. HomeAlarms larmsystem HomeSecure finns i två modeller, BASIC och PRO. I båda larmsystemen kommer det att tjuta en siren och dina utvalda nummer kommer att ringas upp och skickas SMS till. Det är sedan upp till dig eller din granne att ringa polisen om det finns misstanke om brott. Ett bra sätt att undvika höga kostnader för utryckningar vid falsklarm!

Du har även möjlighet att koppla en DVR-kamera till ditt larmsystem. När någon rör sig framför kameran spelas det automatiskt in en 15 sekunder-film som sparas på ett SD-kort. Du behöver inte längre oroa dig att tjuvarna kommer undan! Även om de flyr så kommer det finnas bildbevis på brottet.

HomeAlarm har två olika slags kameror, HomeSecure Mini och HomeSecure HD. HomeSecure HD har förutom högre upplösning även funktionen att närsomhelst titta till sitt hem var man än befinner sig genom sin webbläsare eller via app i mobilen, både för iPhone och Android.

Sov bättre om nätterna i ett hem där du känner att du och din familj är skyddade.