Trädgårdsbelysning

Inredning är väldigt roligt och något som många av oss i någon grad tycker om att pyssla med. Men inredning sträcker sig längre än bara till hemmets inre sida. Även på utsidan, i trädgården är det roligt att få göra i ordning. Ett sätt för att göra fint är att plantera rabatter, röja upp ogräs och göra en grusgång.

Belyst trädgård

Belysning i din trädgård

Du kan även sätta pricken över i:et genom att belysa din trädgård på olika sätt. Belysning är vackert både på sommaren och vintern. På sommaren sitter man ofta utomhus och umgås, då är det mysigt om det är lite upplyst runtomkring. På vintern är det becksvart och då är det fint med belysning som skänker lite ljus i mörkret.

Satsa gärna på olika sorters belysning för att skapa en mer levande känsla. Om du har blomrabatter, träd eller statyer i trädgården kan det bli snyggt att sätta en spotlight mot detta. Hos www.gardenhome.se finns ett stort utbud av belysning att välja mellan, både annorlunda belysning och traditionell. På hemsidan hittar du fräcka bollar som ger ett fint ljus i trädgården. Eftersom dessa är trådlösa kan du utan problem sätta de lite här och var. För dig som vill belysa en grusgång till entrén kan solcellslampor du trycker ner direkt i marken vara smart. Förutom fin trädgårdsbelysning kan du även köpa fina detaljer och prydnadssaker här. Placera ut vackra ting som rostiga djur i gjutjärn som ger en mysig och gammaldags känsla i trädgården. På hemsidan kan du dessutom köpa smarta skyltar att ha i din köksträdgård.

Levande ljus

Vid särskilda tillfällen som exempelvis ett kalas eller en fest kan det vara fint att lysa upp trädgården med riktiga marschaller. Dessa ger en festlig känsla. Istället för att placera de traditionsenligt vid entrén kan du ställa ut dem här och var i trädgården. Är det kyligt på kvällen? Köp en snygg terassvärmare eller eldhink att använda dig av på sensommarkvällen eller hösten.